Ποιοι Είμαστε

 Είμαστε εγγεγραμμένοι στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ο οποίος εποπτεύει το σύνολο της  Οστεοπαθητικης πρακτικής στην Ελλαδα. Πιστεύουμε ότι κάθε επίσκεψη στον Οστεοπαθητικό θα πρέπει να είναι ευχάριστη και θα πρέπει να κατευθύνεται στην ρίζα του προβλήματος. Είμαστε έμπειροι Οστεοπαθητικοι με φιλική και άριστη κατανόηση των μυοσκελετικών προβλημάτων.

Η οστεοπαθητικός:

Ο Dimitri Boulenger D.O., BSc (Hons) Ost. Med., Reg.Ost

Μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Οστεοπαθητικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Οστεοπαθητικών (E.F.O.)

Γιος της Μαργαρίτας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΠΟΥΛΑΝΖΕ, πήρε το δίπλωμά του από το ΕΣΟ (European School of Osteopathy in Kent) και BCOM (Ex BCNO) τo 1994. Εκτός από τις κλασσικές εφαρμογές της οστεοπαθητικής, έχει ειδικευτεί  στην αντιμετώπιση προβλημάτων  των βρεφών (θηλασμός, κολικούς....), έχει συνεργαστεί με συμβούλους θηλασμού, εγκύους και λεχώνες (μυοσκελετικά προβλήματα κροταφογναθικής άρθρωσης).

 

 


Μαργαρίτα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΠΟΥΛΑΝΖΕ ( συνταξιούχος)

τέως πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ο.& τέως αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Οστεοπαθητικών (FEO))

D.O., M.G.R.O., E.F.O., Ex Member S.B.O.

I.S.E.K., E.E.O. E.S.O.

Ξεκινησε την καριερα της ως κινησιοθεραπεύτρια στο Βέλγιο, μετά από ένα κρατικό δίπλωμα κινησιοθεραπευτών. Παρ’όλο το μεγάλο κέντρο κινησιοθεραπείας που είχε, έμαθε παράλληλα την οστεοπαθητική στην Αγγλία στο ΕΣΟ (European School of Osteopathy in Kent) όπου πήρε το δίπλωμα της. Εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα από το 1979, και δουλεύει ως οστεοπαθητικός.]]>

Ίδρυσε τον Ελληνικό Σύλλογο Οστεοπαθητικής  με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, για να υποστηρίξει το επάγγελμα του οστεοπαθητικού στον αγώνα για την ασφάλεια του ασθενούς, την αναγνώριση και καταχώρησή του ως επάγγελμα υγείας πρώτης ανάγκης.

Τέως  καθηγήτρια εφαρμοσμένης ανατομίας στην Κρατική Σχολή Χορού.
Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για το ευρύ κοινό (θα τα βρείτε εδώ), και διδάσκει τις μιυκές αλυσσίδες για επαγγελματίες της υγείας
Από το 1979 έχει βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς με όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με μεγάλη επιτυχία.

 

 

Osteopathy in Greece

OSTEOPATHY Presentation and treatment

OSTEOPATHY Presentation


OSTEOPATHY Presentation and treatment